maanantai 7. lokakuuta 2013

Super Sunnuntai

Eilinen oli kyllä varsinainen liikuntapäivä. Onneksi tänään on ansaittu lepopäivä ja kroppa saa kaipaamaansa hierontaa. Ihanaa!

Eilen vedettiin Vierumäellä tunnin painonnostotreeni ja sen jälkeen lähdettiin kotimatkalle. Ehdin olla kotona reilun tunnin ja sitten pitikin jo lähteä vetämääm illan eka kahvakuulatreeni Lohjansaareen. Oli hyvä tunti ja edettiin jo tempausta opettelemaan. Lohjasaaren porukasta ei ainakaan naurua puutu! On tosi kiva käydä ohjaamassa rennoissa tunnelmissa. Töitä tehtiin kuitenkin reippaasti ja hyvä hiki saatiin pintaan.

Lohjansaaresta sitten ajelu Lohjalle ja kuulien roudaus seuraavaan paikkaan. Vähän evästä ja teetä termarista tässä vaiheessa ja sitten toisen kahvakuulatunnin veto. Tehtiin alkuun vähän valakyykkyä (uudet opit heti käytäntöön) sitten tempaistiin ja loppuun lankku-tabata sekä kehonhuoltoa.

Treenien vedon jälkeen ajelin suoraan ToeStariin ekalle tankotanssitunnille! Voi että oli kivaa! Alkuun vedettiin puoli tuntia lämmittelyä ja kehonhuoltoa ja jossain vaiheessa jo kävi mielessä että loppuuko kunto kesken. Vähän painoi aikaisemmat treenit kropassa, mutta selvisin hengissä. Kehonhuolto ja venytykset oli tosi vaativia! Mutta mukana ähisin menemään ja jospa ne jalatkin tästä lähtisi aukeamaan vähän enemmän sinne spagaatia päin. Toinen puolikas tunti sitten tankoiltiin. Treenattiin erilaisia otteita, pari "kissa"kävelyä, tangolla istuminen ja yksi pyörähdys (jonka nimeä en muista). Tosi hauskaa! Tuskin maltan odottaa seuraavaa tuntia.

Kotona olin lopulta vähän ennen yhdeksää. Pikaiset lasten peittelyt ja ruokapöytään. Mies oli tehnyt uuniperunoita ja pessyt pyykkiä sillä välin kun mä juoksentelin liikkumassa. On se ihana <3

Tänään ruokakaupan kautta kotoilemaan. Taidan kaapata lapset kainaloon koko illaksi ja olla vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti