keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kirjamania

Eilen oli Malmin Suomalaisessa kirjakaupassa remonttityhjennys, -70% jo alennetuista hinnoista. Mä voisin viettää kirjakaupoissa monta tuntia vaan tutkaillen ihania kirjoja. Oikeestaan mulla pitäisi olla kirjojen ostokielto päällä, kunnes edelliset haninnat olisi luettu. Niitä lukemattomia on vaan jo niin paljon, etten taida saada niitä ihan heti luettua... Ja pakkohan se hyvä tarjous oli käyttää hyödyksi.


 Okei, vähän muutakin kuin kirjoja tarttui mukaan. Koko pino vain 15€!
Hyviä pikkulahjoja jemmaan.
 
Method Putkistoa. Nopean selailun perusteella mielenkiintoista asiaa.

Kotihierojalle opaskirja. Huolto pelaa, hih...
 
 
Sitten pari aikasempaa hankintaa, jotka ovat kesken (lue johdanto luettu ja siihen kirjanmerkki asetettu). Voi että, kun olisi niin paljon mielenkiintoisia opuksia, ei vaan millään meinaa riittää aika lukemiseen. Tarvitsisin kuumeisesti jonkun lukuloman! Ja siis tykkäisin kyllä ihan romaaneitakin lukea ja elämänkerrat ne vasta mun suosikkeja onkin!
 
Aika hintava opus, mutta vaikuttaisi olevan täyttä asiaa. Kirjaa käytetään oppikirjana liikuntatieteellisessä, mutta varmasti hyvä opus myös aikuisliikunnan parissa toimiville.
 

Tosi ajankohtainen kirja.
Tällä hetkellä lähes pävittäin tiedotusvälineissä puhutaan istumisen haitoista. Olen lukenut vasta 40 sivua, mutta tosi hyvin, mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästi kirjoitettu!
 
Lupaan palata kirjoihin tarkemman esittelyn merkeissä, kunhan saan ne luettua loppuun.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti