maanantai 21. lokakuuta 2013

I've been pampered!

Taas on maanantai ja kaikki viime viikon lopun tapahtumat on kertomatta. Pakko vielä palata sinne, kun tehtiin niin paljon ihania, kivoja juttuja.

Meillä on miehen kanssa syytä juhlaan, joten vein hänet yllätystreffeille Helsinkiin torstaina. Ekaksi mentiin Narinkkatorin Itamae Sushiin syömään. Helsinki syö! viikot oli vielä menossa ja napattiin hyvä tarjous: 14 palaa 10€. Tosi herkulliset sushit oli, ehkä parhaat mitä oon syönyt.

Sori, kännykällä napsaistu kuva on tosi sumea.

Sen jälkeen lähdettiin käppäilemään Kaisaniemeä kohti. Mies ei siis tiennyt minne ollaan menossa ja ehkä luuli, että Kansallisteatteriin, mutta käännyttiinkin nurkalta ja tattadaa:

Sirkus Finlandia oli ihan huippu! En muistakaan milloin olisin ollut viimeksi sirkuksessa, mutta tätä oli moni kehunut ja ihan syystä. Tosi taidokasta akrobatiaa ja sirkustelua. Oli niin mukavaa olla ihan kahdestaan fiilistelemässä.

Sirkuksen jälkeen mentiin vielä käymään Hard rock cafeessa jälkiruualla. Oli kyllä sen kokoiset jälkkärit, että yksi olis riittänyt kahdella aivan mainiosti. Om nom, herkkua oli!

Perjantaina kävin tyttären kanssa Sellossa shoppailemassa. Oon kyllä tosi huono shoppailija nykyään, mutta onneksi tytär osasi sen homman...

Lauantaina mies oli varannut mulle lahjaksi thai-hieronnan Lohjalle Jaideehen. Olen ollut kerran aikaisemmin thaihieronnassa BudaPestissä ja se oli ihan uskomattoman rentouttavaa.


Siihen pötkölleen.

Hieronta suoritetaan futon-tyyppisellä patjalla. Päälle vaihdetaan löysä paita ja housut. Itse hierontaa kuvataan Wikipediassa näin: "Perinteisesti hieronnassa ruumista venytellään ja painellaan käsillä ja jaloilla. Kohteena ovat kehon läpi kulkevat energialinjat. Hieronnassa yhdistyvät buddhalaiset lääkintäopit, joogan venytysliikkeet, perinteinen intialainen lääketiede sekä akupunktio."

Mulla oli vasemman jalan pohje ja sääri ihan jumissa ja sitä hierottiin pitkään. Myös niska ja hartiat sai erityishuomiota. Muuten koko kroppa käytiin läpi ja hieronta ei tosiaan ole mitään sivelemistä, vaan ihan kunnolla tuntui! Hieroja myös "niksautti" eli selästä kuului kunnon napsahdusten sarja ja samoin niksautti niskat. Ei sattunut (se olisi varmaan ollutkin aika paha juttu) mutta tosi pelottava ääni kuului niskoista. Sen jälkeen oli kyllä selvästi helpompi liikuttaa päätä ja muutenkin aika ilmava olo.

Voin kyllä suositella tuota paikkaa. Koko ajan oli sellainen tunne, että hieroja tietää mitä tekee.

Kaiken tän hemmottelun jälkeen sain vielä tämän <3


A Star All Heart by Michael Monroe. Ihana <3


Mutta on sitä muutakin tehty. Ollaan laitettu meidän kotiin laminaatteja ja muutenkin vähän remppailtu. Nyt sitten iski ihan hirveä asunnonvaihtokuume, en tiedä mihin se johtaa, mutta sillä silmällä tulee kaappeja katsottua, että turha kama lentää kierrätykseen ja uusia hankintoja ei tähän asuntoon tehdä.

Eilen nostettiin kahvakuulaa Lohjansaaressa ja Lohjalla, eli mukavasti meni viikonloppu touhutessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti