maanantai 28. lokakuuta 2013

Pre-halloween partyt, LC-testi ja tankotanssi

Viikonloppu on ollut sokerihuurteista juhlaa täynnä. Taas on pieni ryhtiliike tarpeen, mutta hauskaa on ollut.

Meillä oli eilen pre-Halloween juhlat. Olen jo useana vuonna pitänyt lapsille naamiaiset Halloweenin aikaan vähän piristämään syksyä. Ensi viikonloppuna ei olla kotona, joten vietettiin juhlia jo nyt.


Uskallatkos maistaa Pikku-Noidan Kurpitsakakkua?
Kakku oli ihana prinsessakakku Hakaniemen kauppahallista.
 
Aikamoisella kiireellä mentiin sunnuntaiaamu, tuli siis tosi tarpeeseen kellojen siirtämisestä aiheutunut lisätunti. Olin itse lauantai-illan sisarusten kanssa Helsingissä syömässä Juttutuvassa ja Helsingin kaupunginteatterissa katsomassa Tohtori Zivagoa. Mies hoiti kotitaloutta viiden lapsen kanssa. Siivoushommelit jäi siis sunnuntaiaamuun ja tietysti piti vielä kaupassakin juosta ja jopa vaihtaa olohuoneen kalusteiden järjestystä ennen vieraiden tuloa...
 
Tehokkaan aamun jälkeen oli nautinnollista vaan relailla ihanien ystävien ja lasten kanssa <3
 

Kalusteet ovat löytäneet vihdoin omat paikkansa.

Lapset hoitivat koristelupuolen mallikkaasti.
 
Illalla oli onneksi treenien veto, että pääsin vähän kuluttamaan syötyjä kaloreita.
 
Tehtiin tämä LC-testi. Testissä siis tehtiin rinnalleveto-työntö sarjaa, siten että tietyssä ajassa piti tehdä tietyt toistot, joka kierros enemmän. Väliajan sai huilata. Meillä naiset teki yhdellä kuulalla ja kaikki päästiin lista loppuun saakka. Porukan mies teki kahden kuulan testin, joka olikin sitten heti haastavampi. Testi sopii ehkä paremmin painaville kuulille, mutta treeninä ihan mukava näinkin. Testin avulla voi kartoittaa myös sen hetkistä kisakuntoa. Itse tein vain 12-kiloisella ja sillä homma oli ehkä vähän liian kevyt. Tuolta linkistä löytyy hyvät englannin kieliset ohjeet.
 
Kahvakuulan jälkeen oli taas tankotanssi. Mun pitäisi oikeesti venytellä ja tehdä kehonhuoltoa! Taas meinasi noutaja saapua alkuvenyttelyissä, kun ei vaan taivu!
 
Itse tankoilu oli taas huippukivaa. Tällä kertaa pyörähdykset onnistui aika hyvin, hetken jopa pyörin tangon ympärillä molemmat jalat ilmassa. Hih, ei se kyllä kovin viehkeän näköistä ole... Kokeiltiin myös kiipeämistä tangolla ylös ja se ei mennyt kovin hyvin. Oiskohan kepeempää jos painais vähän vähemmän!? Mutta ekaa kertaa tangolla istuessa uskalsin irrottaa molemmat kädet! Niitä reisiä pitää siis puristaa yhteen ihan älyttömän kovaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti