torstai 31. heinäkuuta 2014

Kun muuttuneet suunnitelmat muuttuu

Treenisuunnitelman tekeminen on kyllä tuonut kivasti ryhtiä treeneihin. Koko kesä onkin mennyt ihan vaan fiilispohjalta ja nyt on hyvä tehdä vähän suunnitelmallisemmin.

Tiistaina oli tarkoitus lähteä pitkälle pyörälenkille, mutta ei päästy ajamaan kun pihasta ulos: rengas tyhjänä. Koitettiin siinä pumppailla mutta kyllä siinä ihan reikä oli. No eikun sisälle vaihtamaan pyöräilyhousut pois ja trikoot tilalle ja lähdettiin kävelylenkille.

Tykkään että on helle, enkä valita kuumuudesta, mutta kävely kyllä oli ihan puuroa lämpimän ilman takia. Ei olis millään jaksanut ja ilmakin tuntuu niin paksulta ettei saa kunnolla happea sisään. Käveltiin kuitenkin miehen kanssa tunnin lenkki ihan sisulla. Mulla täytyisi olla jotkut hevosen silmälaput päässä, koska vilkuilen koko ajan metsänreunan vadelma- ja metsämansikka-apajoita. Vaikeeta kävellä ohi kun marjat siellä huutaa mun nimeä :)

Eilen oli melkein kolmen salin päivä. Aamulla mulla oli asiakas Neidonkeitan salilla ja vedin siellä omatkin treenit. Jalkatreeni oli vuorossa ja kokeilin takakyykkyä, askelkyykkyä ja polvikyykkyä smith-laitteessa. Olen käyttänyt smithiä tosi vähän joten nyt vähän sitäkin haltuun. Sen jälkeen jakaprässiä vuoronperään pitkä sarja molemmilla jaloilla ja lyhyempi sarja yksi jalka kerrallaan. Prässissä en tee koskaan isoilla painoilla molemmat jalat kerrallaan. Tuntuu, että vaikka kuinka keskittyy ei alaselkä pysy koko ajan riittävän hyvin penkissä kiinni. Yhden jalan prässissä asento on erilainen ja alaselkä tuntuu olevan "turvassa". Hyvät pumpit sai kyllä noissa yhden jalan liikkeissä!

Lopuksi vielä kokeilin salin lonkan ojennus laitetta. En ole sitä koskaan ennen kokeillut ja mietin olisiko hyvä liike asiakkaalle. En kyllä saanut siinä kovin hyvää tuntumaa :( Hirveesti säätövipuja ja vaikka tavasin ohjeita en ihan päässyt jyvälle hommasta. Jatkan siis edelleen kumpparin tai taljan avulla pakarapotkuja. Yleensäkään en käytä laitteita kovin usein (ehkä polven ojennus ja koukistus laitteita lukuunottamatta), mutta mielenkiinnosta kuitenkin kokeilen uusia juttuja. Osa sitten jää elämään omaan tai asiakkaiden treeneihin osa ei.

Salin jälkeen hengailin päivän tyttöjen kanssa kotona (saatoinpa ottaa pienet päikkäritkin) ja iltapäivällä ajelin Pusulaan tapaamaan asiakasta. Sieltä vielä illaksi Tennarin salille asiakkaan kanssa. Juuri parahiksi kun pääsin Tennarille taivas repesi ja satoi kaatamalla salamoinnin säestämänä. Kaatosateessa juoksi sisälle ja sieltähän olikin sähköt poissa! Aikamme asiakkaan kanssa siinä ihmeteltiin ja sitten sovittiin uusi aika. Pilkkopimeä sali ei tuntunut kovin houkuttelevalta.

Tänäänkin oli tarkoitus käydä se pitkä pyörälenkki, mutta ukkosmyrskyn takia jäätiin suosiolla kotiin :) Vielä se pyöräilypäiväkin sieltä tulee, kun mies paikkasi pyörän renkaankin. Mulla on ollut mun äidin pyörä lainassa ja nyt kun hän osti itselleen uuden sain itselleni sen vanhan. Täytyy varmaan mennä vielä kypäräkaupoille. Tähän saakka olen käyttänyt tyttären kypärää.


Nutcase Pink Cheetah bike and skate helmet

Nutcasen kypärät on niin siistejä!
 
 
Nutcase Watermelon bike and skate helmet
 
 
Vesimeloni?
 
 
Nutcase Mini Dots Bike and Skate Helmet
 
 
Tää on niin mun suosikki!
 
 
Tsekkaa koko valikoima täältä. Kypäröitä pyöräilyyn, lasketteluun, melontaan jne. ja tyylistä tinkimättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti