maanantai 28. heinäkuuta 2014

Treenejä, loistavat yläkropan kehonhuolto-ohjeet ja keittovinkki

Viime viikko näytti treenien puolesta tältä:

ti: kävelylenkki 1 h
ke: lihaskunto (vatsa, selkä, rinta) 25 min ja putkirullaus 15 min
to: 1,5 h pyöräilyä ja 1 h suppailua
la: lenkki 50 min (ihana lenkki ystävän kanssa päätyi uimaan ja terassille kivennäisvedelle)
su: reilu 2 h enimmäkseen pyöräilyä, mutta välissä puolen tunnin kävelylenkki

Olin kolmen ihanan pikkuneidin kanssa lauantain shoppailemassa ja kierrettiin kaikki Lohjan kaupat kun etsittiin bikineitä tytöille. Ei löytynyt biksut kuin kahdelle, kaikki oli myyty loppuun!

Onneksi ei ihan tyhjin käsin tarvinnut kaupoista lähteä :) Esikoiselle löytyi toivereppu ja mulle ja miehelle topatut pyöräilyhousut. Ajomukavuus nousi taas muutaman pisteen :)


Fjällräven Kånken reppu. Tästä hankinnasta äitikin voi olla tyytyväinen.
Kånken reput suunniteltiin aikoinaan nimenomaan torjumaan koululaisten selkäongelmia. Jos tytär joskus kyllästyy tähän voin hyvin ottaa sen itselleni käyttöön.
 
Viime viikon treenit meni aikalailla suunnitelman mukaan. Vähän on ongelmia saada itsensä noihin lihaskuntotreeneihin motivoitua kun on niin kiva ulkoilla. Ja takapihasalilla on ollut vähän liian kuuma punttitreeniin. Tällä viikolla tsemppaus siinä.
 
Tämän viikon suunnitelma:
 
ma: kehonhuolto
 
ti: pitkä pyörälenkki
 
ke: lenkki ja puntti (yläkroppa)
 
to: lenkki
 
pe: lepo
 
la: puntti (alakroppa)
 
su: lenkki
 
Toi kehonhuolto tulikin jo tehtyä. Ja huh olipa melkoista möykytystä! Jonnan blogissa oli aivan loistavat ohjeet yläkropan liikkuvuuden lisäämiseen ja kehonhuoltoon. Niinpä hikoilin tänään 45 minuuttia tennispallojen ja putkirullan kanssa. Suosittelen tutustumaan Jonnan ohjeisiin, selän jumit sai kyllä melkoista kyytiä. Ihanan kivuliasta!
 
Vielä kun sain mieheltä jalka- ja hartiahieronnan niin voiko paremmin kehoa huoltaa <3
 
Täytyy muuten vielä hehkuttaa miehen tällä ohjeella tekemää lohi-katkarapukeittoa. Voi hyvänen aika, että oli hyvää! Parasta keittoa mitä olen koskaan syönyt. Piti ottaa ruuasta kuvakin, mutta ehdin syödä lautasen tyhjäksi ennen kuvan ottoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti