maanantai 21. heinäkuuta 2014

SUPer hauska SUPpailu

Lauantaina oli ehkä kesän kivointa tekemistä :)

Meillä on mun sisarusten kanssa tapana järjestää jokaiselle synttäriyllätys jonkin yhteisen tekemisen merkeissä. Tällä kertaa lähdettiin kokeilemaan SUP-lautailua mun veljen synttäreiden kunniaksi.SUP-lautailu (Stand Up Paddling) eli seisoen melonta on vanha Hawajilainen laji, joka on nyt parin viime vuoden aikana rantautunut myös tänne Suomeen. Me otettiin FunnMill Entertainmentilta opastettu suppailukokeilu. Kokeilun kesto oli 1,5 h ja alkuun Vesa Funmilliltä opasti meitä suppailun saloihin niin maalla kuin vedessäkin. Maalla käytiin läpi povillaan melominen, miten laudalla noustaan ylös, säädettiin melat, opeteltiin oikea melomistekniikka kädet suorana ja koko vartaloa apuna käyttäen sekä tsekattiin miten laudalle pääsee takaisin jos sattuu tippumaan veteen.

Vedessä lähdettiin alkuun melomaan polvillaan ja kohta noustiin seisomaan. Voi vitsi sitä tunnetta, kun ekaksi sai hakea tasapainoa oikein kunnolla :) Mutta aika nopeasti homma lähti sujumaan ja päästiin melomaan itseksemme. Välillä saatiin harjoitella tasapainoa vähän enemmänkin kun veneiden aallot keikutti lautaa.

Ihan huippufiilis nähdä järveä ja rantaa taas ihan eri perspektiivistä. Koko ajan olisi tehnyt mieli meloa vielä seuraavan niemen taakse. Ilmakin oli niin kaunis ja vesi tuntui lämpimältä, joten veteen horjahtaminen ei tuntunut niin pelottavalta. Kaikki kyllä pysyttiin laudalla hienosti koko aika.Me lähdettiin matkaan Vohloisista Lake Side Cafen rannasta, joka olikin ihan huippu lähtöpaikka. Ranta on matala ja ihana hiekkapohja ja maisemat ympärillä tosi kauniit.

 


 
 Tykkäsin ihan mielettömästi ja voin suositella FunMilliä lämpimästi. Heillä on vielä heinäkuun loppuun tarjous jolla kaksi henkilöä suppaa opastuksineen 1,5 h hintaan 50€.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti