tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viime viikon treenit, tämän viikon suunnitelmat ja syksyn koulutukset

Olen rentoillut kesän treenien suhteen niin, että en ole tehnyt mitään suunnitelmia viikoille vaan tehnyt mitä huvittaa. Tai no, on mulla se juoksusuunnitelma, mutta muuten mitä huvittaa.

Nyt sitten taas tuntuu, että tekee mieli suunnitella :) Viime viikolle siis tein treenisuunnitelman, joka ei kyllä ihan sellaisenaan toteutunut, mutta kuitenkin.

Viime viikon omat treenit:

ma: kävelyä ja pyöräilyä yhteensä 1h 40 min

ke: salilla alavartalo 1 h

la: lenkki 40 min, Suppailu 1 h 30 min ja kotona leveän selkälihaksen treeni 20 min

su: intervallilenkki 5 min hölkkää / 3 min kävelyä 10 km aikaan 1h 15 min

Ollaan ihan ahkerasti miehen kanssa treenattu Midnight runia varten. Ei olla oikein juoksijoita, mutta ehkä meistä vielä tulee? Nyt on ainakin varmuus, että ehditään maaliin siinä 90 minuutissa joka on maksimiaika :) hih hih.

Tämän viikon treenisuunnitelma on seuraavan lainen:

ma: lepo

ti: lenkki + ylävartalon lihaskunto

ke: alavartalon lihaskunto

to: suppailu (menen tyttären kanssa, on se niin kivaa!) ja pyöräily (asiakkaan treenien veto salilla, jonne pyöräilee 30 min suuntaansa)

pe: kehonhuolto ja lepo

la: lenkki + leuanvetotreeni

su: lenkki


Sellaisin suunnitelmin siis mennään :) Syksyn uudet koulutukset on nyt myös lyöty lukkoon ja aloitan syyskuussa Ravintovalmentaja opinnot Trainer4Youlla sekä NLP-opinnot Lohjalla.

Suunnitelmissa oli myös avoimen yliopiston ravintotieteen perusopinnot, mutta joudun nyt lykkäämään niitä etten haali liikaa hommaa itselleni. Tässäkin jo voi olla vähän liikaa, mutta näin kesällä sitä vielä uskoo pystyvänsä mihin tahansa. Ja kyllähän mä pystynkin jos vaan kotijoukot jaksaa mua silloin kun monta rautaa on tulessa ja hellallakin joku palamassa pohjaan :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se kotijoukkojen tuki vaan on niiiiin tärkeää tällaisessa työssä, ja kun vielä harrastus vie niin helposti mukanaan... <3 Hienoa, jos pääset edes vähän opiskelemaan, voithan sä ottaa ne yliopiston kurssit sitten vaikka ensi syksynä :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, paljosta saa kiittää kotijoukkoja. Yhdistelmä iltapainotteinen työ ja lapset vaatii kyllä, että joku muu ottaa vastuuta kotihommista syksyn tullen.

    Pakko säilyttää jokin raja noiden opintojen kanssa. En halua, että mielenkiintoiset ja kivat jutut yhtäkkiä muuttuukin stressin aiheuttajaksi. Ja noi yliopiston opinnotkin taitaa alkaa peräti kaksi kertaa vuodessa, joten hyvin voin nyt lykätä niitä :)

    VastaaPoista