keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Haluatko elämäsi kuntoon? Harjoitusasiakas haussa!

Oletko miettinyt elämäntaparemonttia? Haluaisitko aloittaa liikunnan tai kehittyä lempilajissasi? Onko tavoitteenasi painonpudotus tai haluaisitko lihaksikkaamman vartalon?

Olen Personal-Trainer opiskelija ja osana opiskelua on harjoitusasiakkuus, johon etsin nyt muutamaa innostunutta asiakasta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kuntoilutaustaa, riittää että olet motivoitunut ja jokin tavoite mielessä.

Harjoitusasiakkuus-jakso kestää kaksi kuukautta ja sijoittuu joulu-helmikuuhun. Kahden kuukauden PT-valmennus maksaa sinulle nyt vain 200€ (normaalihinta olisi noin kolminkertainen) ja sisältää:

  • kokonaisvaltaisen ohjauksen kuntoilussa, ravinnossa ja hyvinvoinnissa
  • juuri sinulle tehdyn henkilökohtaisen kuntoilusuunnitelman, joka tukee tavoitteesi saavuttamista. Suunnitelma sisältää ohjelman ja opastuksen kestävyyskunnon kehittämiseen, lihaskunto-ohjelman sekä opastuksen (esim. kuntosalilaitteisiin sekä oikeisiin liikkeiden suorittamiseen) sekä ohjeet liikkuvuuden parantamiseksi
  • kuntotestauksen jakson alussa ja lopussa (Polar-lepoaineenvaihduntatesti, lihaskuntotesti sekä liikkuvuustesti). Muut mahdolliset kunto- ja kehonkoostumustestit erillisestä maksusta.
  • viikottaiset tapaamiset Personal-Trainerin kanssa
  • henkilökohtaista ravinto-opastusta
  • jatkuva seuranta, palaute ja kannustus projektissasi
  • kaikki aiheeseen liittyvät neuvonta-asiat.
  • ohjatut kahvakuulatreenit ryhmässä sunnuntaisin Lohjalla.
Opiskeluni taustalla on arvostettu Trainer4you organisaatio, joka seuraa ja ohjaa harjoitusasiakkuutta koko ajan. Voit siis olla varma, että olet hyvissä käsissä! PT-opiskelujen lisäksi olen Suomen Painonnostoliiton kouluttama kahvakuulaohjaaja sekä painonnosto-ohjaaja ja Trainer4Youn kouluttama kuntosalivalmentaja. Olen myös opettanut kahvakuulan nostamista kaksi vuotta ryhmille, yksityishenkilöille ja urheiluseuroille.

Mikäli kiinnostuit ja koet tarvitsevasi Personal Trainerin apua ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla merjansportti@gmail.com. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi, taustoistasi sekä mahdollisesta tavoitteesta (tavoite voi selkiytyä myös matkan varrella). Lähetän sinulle lisätietoja niin katsotaan alkaako yhteinen matkamme tästä :)

Sporttiterkuin,

Merja Pesonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti