sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Stressinpurkuloma

Ajeltiin perjantaina Naantalin kylpylään viikonloppureissulle. On ollut vähän stressinpoikasta viime aikoina, joten päätettiin ottaa irtiotto kotikuvioista ja tulla rentoutumaan. Mä olen yleensä aika lungi tyyppi ja tykkään kotona kaiken työ- ja treenitohinan vastapainoksi vaan rentoilla, mutta viime aikoina rentoilun on korvannut kaikenlainen remontointi ja muu puuhailu. Lisäksi meillä on suuria suunnitelmia, jotka on huippukivoja, mutta tässä vaiheessa myös aika stressaavia. Huomaan, että kaipaan ja tarvitsen myös sellaista päämäärätöntä oleilua työn, treenien vedon ja opiskelun vastapainoksi.

Perjantaina siis tultiin, käytiin syömässä herkkuruokaa Tammikellarissa ja katsottiin telkkarista Vain elämää. Sain myös rästissä olleita lehtiä luettua eli ihan lepäilessä meni perjantai-ilta.

Ravintolan Halloween-tunnelmaa.
 
Näkymä meidän huoneesta merelle. Nice!
 
Lauantaina aamiaisen jälkeen osallistuttiin Holiday Clubin esittelyyn. Miehellä on hänen vanhempiensa kautta prosenttiosuus HC:ssä, mutta ei paljonkaan tietoa miten sitä voisi hyödyntää. No nyt on tietoa. Aika upeisiin kohteisiin tutustuttiin ja matkakuume nostaa päätään entistä enemmän...

Anfi del Mar – Anfi Beach Club © Photos may not be reproduced and/or used in any form without the Anfi Group’s written consent.
 
Tahtoo tänne! Kanariansaarilla oleva Anfi del Mar. Kuva täältä.

 
Esittelyn jälkeen mentiin kylpylän salille treenaamaan. Tehtiin ensin lämmittelyksi keppijumppa ja sen jälkeen tankojumppaa painonnostohengessä. Oli huippukivaa ja kunnon hiki tuli. Lopuksi vielä vähän leveän selkälihaksen treeniä leuanvedon ja alataljasoudun muodossa. Hyvä tunnin treeni tuli. Olen kyllä tosi innoissani tosta painonnostosta. Mahtavaa kuntoilua!

Salille lähdössä.
 
Puntin jälkeen lähdettiin rauhalliselle kävelylenkille suuntana Naantalin vanhakaupunki ja ajatuksissa lounas.

Syksy <3
Uskomatonta, miten lämmintä on vielä marraskuun alussa.

Riemunkiljahduksia lehtisateessa.

Naantalissa on kaunista. Reitti kylpylästä vanhaan kaupunkiin on tosi ihana ja vain vajaa pari kilometriä pitkä. Lastenkin kanssa hyvä reitti.
 

Ja löytyihän se lounaspaikkakin. Meitsi veteli hanhea ja hyvää oli.
 
Lounaan jälkeen käveltiin takaisin hotellille ja otettiin pieni lepohetki. Illalla vielä kylpylään pariksi tunniksi lillumaan. Kaikin puolin on saanut kyllä rentoutua ja tehdä kivoja asioita. Nyt kello on jo yli puolen yön ja kaikki muut nukkuu. Tiedättekö sen tunteen, kun väsyttää, mutta ei malttaisi millään mennä nukkumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti