torstai 28. marraskuuta 2013

Hevosennälkä

Tiistaisin kahden kahvakuulatunnin vetämisen jälkeen on yleensä sellainen nälkä, että voisi syödä vaikka hevosen. Mulla on kyllä aina asianmukaiset eväät mukana, eli treenien välissä nappaan jotain pientä että saa energiavarastoja täytettyä ja toisen treenin jälkeen palautusjutut. Silti kotiin tullessa on hirmu nälkä.

Viime tiistaina kävin kaupan kautta ja tein itselleni herkkulautasen.


Ilmakuivattua kinkkua, leipäjuustoa mustaherukkahillolla, kurkkua, raejuustoa, viinirypäleitä, omenaa, avokadoa ja pähkinäsekoitusta. Kyllä oli herkkua. Hyvät herkut voi siis olla myös terveellisiä.

Olen nyt ollut muutaman päivän hiilaritietoisempi  ja heti on paino lähtenyt laskuun ja pallo vähintäänkin pienentynyt paidan alla. Olen jättänyt leivän, pastan ja herkut pois, eipä siihen muuta tarvita. Viikonloppuna saattaa sitten olla herkkupäivä, mutta muuten järkilinjalla.

Tiistain treenit Sammatissa oli tän vuoden viimeiset. Loppiaisen jälkeen taas jatketaan. Tehtiin sarjaa jossa vuorottelivat raskaat heilautukset ja kevyet työnnöt. Loppuun vielä pitkä (8 min) sarja joko tempausta tai rinnalleveto-työntöä. Eli kaikille kaikkea, heh!

Saukkolassa jatketaan vielä parin viikon ajan. Siellä tehtiin alkuun EMOM-treenissä joka minuutilla punnerrusta, pystysoutua ja hyppykyykkyä, sitten harjoiteltiin diagonaaliheilautusta ja -tempausta ja vielä loppuun vatsalihas tabata. Hyvät jumpat molemmissa paikoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti