maanantai 25. marraskuuta 2013

Love is...

Love-is-0402aMuistatteko nämä Love is... kuvat? Lapsena siskon kanssa vietettiin kesiä maalla ukin luona. Siellä saunan kuivatteluhuoneessa saksittiin sytykkeeksi menevistä Karjalaisista näitä kuvia irti. Tulee ihan nostalginen olo noita katsellessa <3

Tässä tulee kooste viikonlopun tapahtumista. Onkin taas huippuihana viikonloppu takana, täynnä tohinaa ja rakkautta. Musta on tullut tosi imelä viime aikoina, mutta nyt siihen on ihan hyvä syykin.

 
Perjantaina lähdettiin miehen kanssa töiden jälkeen Flamingo Spahan rentoutumaan. Vesipuistossa on siis k-20 alue, jossa aikuiset saavat lillua ja saunoa ja rentoutua. Oli ihanaa! Jotenkin tosi kiireinen viikko takana ja vihdoin oli aikaa vain olla.
 
Täytyy sanoa, että oli muutenkin ikimuistoinen reissu. Siitä vielä lisää postauksen lopussa.


Span jälkeen matkattiin Vantaan Martinlaaksoon Raskasta Joulua kiertueen konserttiin. Esiintyjinä tässä konsertissa olivat Marco Hietala, Antti Railio, Pasi Rantanen ja Ville Tuomi.

Mulla on sellainen outo juttu noihin joululauluihin, että ne herkistää ihan tosi paljon. Ja sitten vielä tuollainen kattaus upeita laulajia, niin kuivin silmin ei selvitty. Olin kyllä niin liikuttunut konsertin alusta loppuun, että huh. Oli aivan mielettömän upea konsertti, todella todella hyvä. Keikkoja on vielä jäljellä joten suosittelen hankkimaan liput. Ilmeisesti loppukonsertti tulee televisiostakin ja silloin täytyy kyllä nauliutua ruudun ääreen.

Lauantaina olin kolme tuntia pitämässä kuntotestejä asiakkaille. Viime vuosina olen herännyt huomaamaan kuinka onnekas olen monessakin suhteessa. Enkä vähiten siksi, että saan tehdä työkseni sellaista mikä ei tosiaankaan työltä tunnu. Tykkään tästä niin paljon ja on ilo oppia asioita ja suunnitella ja toteuttaa ja vaikka aikaa tähän hommaan meneekin tosi paljon on se moninkerroin sen arvoista!

Pienen työrupeaman jälkeen käytiin lenkillä ja sen jälkeen tehtiin nopeasykkeinen EMOM-treeni (every minute on the minute). Treenissä tehdään jokaisella alkavalla minuutilla samat liikkeet ja loppuminuutti levätään. Valittiin liikkeiksi 5 x punnerrus ja 5 x leuanveto. Tehtiin kuusi kierrosta ja huh huh olipa hyvä setti! Tätä kyllä tullaan tekemään jatkossakin.

Ja loppuun vielä putkirullausta ja päivän treenit paketissa.

Kotona lasten kanssa leivottiin pipareita.


Meitsi kaulii, viisikko painelee muotit ja mies paistaa. Saumatonta yhteistyötä :)


Ja koristeltiin. 


Sunnuntaina ulkoiltiin. Ihana sää oli, vaikkakin vähän kylmä. Pitäisi panostaa todenteolla omiinkin ulkoiluvaatteisiin. Nytkin kun lenkkitakki oli pesussa joutui laittamaan toppatakin päälle. Maisemat meidän kukkulalta on kyllä upeat!


Illalla vedin Lohjan kahvakuulatreenit. Tehtiin työntösarjoja, kahden kuulan rinnallevetoa ja seitsemän minuutin EMOM-treeni. Nyt liikkeinä punnerrus, pystysoutu kahvakuulalla ja hyppykyykky. Ensin tehtiin kolme kierrosta viisi toistoa jokaista, sitten pari kierrosta kuudella toistolla ja kaksi kierrosta seitsemällä toistolla. Hyvä setti tämäkin.


Sunnuntai-illan kruunasi kuopuksen tekemä manikyyri.
Toivoin lakkausta yhdellä värillä, mutta hän tiesi paremmin, että hienompi tulee mitä useampaa väriä käyttää. Ja mullahan ei ole mitään sateenkaarikynsiä vastaan, päin vastoin.Ja tällainen ihana asia tapahtui perjantaina.
<3 <3 <3
Love is...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti