lauantai 16. marraskuuta 2013

Terveellisiä herkkuja ja luksuskengät

Ihana viikonloppu alussa, ei mitään suunniteltua ohjelmaa (tyttären balettituntia ja sunnuntain kahvakuulatreenejä lukuun ottamatta). Pelkkä ajatuskin tuntuu rentouttavalta! Täytyy sanoa, että ajatukset ovat olleet lakkaamatta PT-harjoitusasiakkuuksien alkamisessa. Tuskin maltan odottaa, olen innoissani kuin ilmapallo!
 
Mutta vähän muitakin juttuja tähän. Ostin työkaverilta ehkä maailman ihanimmat kengät! Hänellä dress code on aika lailla musta, joten nämä valkoiset ihanuudet oli jäänyt kaapinpohjalle käyttämättömänä. Onneksi sopivat mulle mainiosti.
 
Uuuu, Lacoste ihanuudet! 
 
 
Toinen uutuusjuttu mitä kokeilin on Bonne-soseet. Bonne on lohjalainen yritys, joten kyllä oman kylän tuotteita pitää suosia. Eilen oli taas vähän nihkeesti evästarvikkeita kotona, mutta onneksi muistin, että olin ostanut yhden tuollaisen tetran kokeeksi. Makuna oli persikka ja alkupuraisu tuntui vähän karvaalta, mutta ei se sitten ollutkaan. Tosi hyvä hätävaraeväs töihin. Toiseen mukilliseen laitoin vielä auringonkukansiemeniä ja ai että oli hyvää.
 
Joku voisi ajatella että, miksi ei sitten vaan syö sitä oikeeta hedelmää. Mulla ainakin on oltava valmiita ja säilyviä terveellisiä vaihtoehtoja tarjolla myös silloin kun on kiire tai ei vaan jaksa niin paljon panostaa. Terveellinen ruokavalio kannattaa tehdä itselleen mahdollisimman helpoksi.

Soseiden lisäksi Bonnella on myös mehuja ja vesiä.
Täytyy kokeilla niitäkin.

Ja loppuun vielä miehen äidin tuomia kurkkuja ja tomaatteja,
suoraan kasvattajalta, nam nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti