torstai 6. kesäkuuta 2013

Kanootin kapean...

 
Nyt seuraa megakuvapostaus eiliseltä. Eka lomapäivä oli niin täynnä ohjelmaa, että ei paljon ehtinyt paikoillaan istuskelemaan.
 
Aamu alkoi kahvakuulatreenillä. Tosi hyvä 8 minuutin rive-työntö setti  ja muutama kolmen minuutin työntö painavalla kuulalla. Kyllä tuli hiki taas. Pitäisi varmaan siirtää kahvakuulatreenit meidän keittiöstä salille, jossa sentään on jonkunlainen ilmastointi. Keittiö on tosi pätsi tällä säällä.
 
 
Mä oon joka päivä niin onnellinen tästä tukasta.
Panta kyllä lensi kesken treenin pois,
ajattelin että se olisi toiminut hikipantana,
mutta kyllä se enimmäkseen vaan kuumotti lisää.
 
 
Treenin jälkeen kävin Sarilla kokovartalohieronnassa. Ei ehkä kaikista ihanteellisinta, mutta alkuviikon kiireiden takia treenipäivä siirtyi tälle aamulle, joten hieronta ja treeni sattuivat nyt samalle päivälle. Yleensä en treenaile hierontapäivänä.
 
Sitten päivän shoppailut. Voi että, mä olen pitkän aikaa himoinnut näitä:
 

 
Ja nyt sain hommattua ne! Optimal Performancelle tuli myyntiin OP:n logolla varustettuja Bia Brazil treenitrikoita. Nää on niin mahtavat. Yksi koko sopii kaikille, eli kangas joustaa treenaajan kropan mukaan. Aivan ihanan tuntuinen napakka kangas.

 
 
Uudet treenipöksyt pääsi heti koekäyttöön. Lähdettiin juhlistamaan veljen synttäreitä parin tunnin melontaretkelle. Meillä on tapana sisarusten kesken järjestää synttärisankarille joku toiminnallinen yllätys. Ollaan oltu ainakin kiipeilemässä, Mervi Kuusiston painonnostokoulussa ja vuosi sitten oltiin puhaltamassa lasia.

Vuokrattiin siis Seactionilta kanootit ja varusteet ja lähdettiin melomaan Siuntionjokea pitkin.

 
Tästä se lähtee.
 
 
Melottiin kahden hengen kanooteilla (inkkarikanootti?). Etummainen oli moottori ja takimmainen ohjaaja. Mä tiesin heti, että mun vahvuus on enemmän moottori- kuin ohjauspuolella. Mun ohjauksella pyörittäisi varmaan vieläkin ekassa mutkassa.
 
Kanootin kiikkeryys unohtui pian kun liu'uttiin pitkin jokea. Reitti kulki ensin jokea pitkin, keskimatkalla ylitettiin pieni järvi ja sitten taas loppumatka jokea.


Siellä meidän menopelit maalissa. Kahden tunnin melonta kävi hyvin käsivarsitreenistä.
Loppuajasta alkoi jo ihan kivasti tuntumaan.

 
Reitti päättyi Siuntion linnalle.
 
 
Tähän aukeaa piakkoin SE-Actionin kesäkahvila.
 
Melonnan jälkeen käytiin vielä syömässä Lohjalla uudessa Oliver's ravintolassa. Otin alkuruuaksi savusimpukkakeiton. Mmmm, meinasi viedä kielen mennessään, oli niin herkkua. Pääruuaksi vuohenjuustosalaatti ja jälkkäriksi Baileys-pannacotta sitrussalaatilla. Tosi kiva viihtyisä ravintola! Terassi alhaalla oli ihan täysi, joten hyvin ovat Lohjalaiset löytäneet uuden paikan.
 

Kotona odotti kukka loman kunniaksi <3
Oli upea päivä ihanassa seurassa.
 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalle päivälle. Missä toi kesäkahvila tulee olemaan, onko se Sjundby? -Lupu

    VastaaPoista
  2. Joo Sjundby, siinä linnan ja kosken välissä :)

    VastaaPoista