maanantai 3. kesäkuuta 2013

Lenkkeily on rankkaa

Mun lahjani ei ole juoksemisen parissa, se on todettu jo moneen kertaan. Sitkeesti mä kuitenkin joka kesä koitan sitä juoksuharrastusta aloittaa. Niin tänäkin vuonna. Olis ihan huippua juosta tuolla ympäriinsä flown vallassa. Sitä odotellessa.

Eilen oli aika siirtyä sauvakävelystä (mikä on ollut oikeesti tosi kivaa) intervallitreeniin. Päivän agendalla oli siis puolen tunnin lenkki minuutti hölkäten ja kaksi kävellen. Olen aina ollut tosi hidas lenkkeilijä, sellainen oikea sunnuntailenkkeilijä niin kävelyssä kuin juoksussakin. Nyt sitten päätin, että otan reippaammin noin hölkkäosiot.

Ensin kävelin reipaasti 10 minsaa ja sitten ponkaisin ekaan settiin oikein kunnon vauhdilla. Varmaan neljä ensimmäistä intervallia jaksoin vetää paljon normaalia nopeempaa vauhtia, sitten piti hiljentää ihan perus hölköttelyyn. On se vaan raskasta juosta kovempaa! Hölköttely kyllä sujui ihan kivasti ja siinä vaiheessa muistin kaikki jouksuohjeet, hyvä ryhti, core sisään, jalkoissa rullaava liike.

Hien sai irtoomaan aika mukavasti vaikka lähdinkin lenkille vasta ilta-yhdeksältä. Oli aikas kuuma päivä eilen!

Tänään oli kahvakuulan ekat ulkotreenit. Just sopivasti ehti vähän lämpötila laskemaan ja treenipaikalla oli myös varjoa, joten ihan huippu olosuhteet. Ihanaa treenata ulkona! Tehtiin tabata, niinkuin aika kuukauden ekalla treenikerralla ja sen lisäksi heilautuksen ja tempauksen tekniikat oli aiheena.

Mulla olisi vielä huominen töitä ja sitten loppuviikko LOMAA! Just sopivat lomasäät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti