torstai 27. kesäkuuta 2013

Treeniä ja Lintsi

Eilen oli taas treenipäivä ja vuorossa yllätys yllätys kahvakuulaa. Heh heh, sillä nyt mennään ja hyvältä tuntuu. Oli OALC (eli one arm long cycle tai rinnalleveto-työntö) treeni ja siinä kolme kuuden minuutin settiä samalla kuulapainolla, mutta tahtia muutellen. Hyvä treeni, nyt kun se on ohi. Vähän se tökkivältä tuntui tehdessä, mutta jälkikäteenhän jokainen tehty treeni on hyvä treeni, kai...

Mietin tässä, että voisin osallistua elokuussa Ryhdin salikisoihin Hyvinkäällä. Lajina on pelkkä tempaus joko 10 tai viiden minuutin suorituksena. Jotenkin heti tuli taas uutta tsemppiä treeniin kun aloin tätä pohtia. Vielä en ole asettanut mitään tavoitetta kisaan, mutta eiköhän selkene, kun valkku palaa lomalta ja katsotaan, että mihin kesän aikana päästään.

Illalla lähdettiin tyttöjen kanssa Lintsille ja ehdittiin viisi tuntia kieppua laitteissa ennen sulkemisaikaa.

 
Mä olen kyllä ehkä surkein Lintsillä kävijä ever. Ekana mentiin tohon Helsinki pyörään ja pelotti niin hirveesti se vaunun keikkuminen. Sitten vuorossa oli lohikäärme ja siinä jo mua alkoi oksettaa. Pahan olon viimeisteli joku pikkulasten kuumailmapallo-härveli. En vaan kestä noita pyöriviä vehkeitä. Jos mennään suoraan eteenpäin niin se on ihan ok, mutta pyöriminen ja taakse päin meno on ihan hirveetä. Mun lemppari onkin vanha puuvuoristorata, siinä ei tule paha olo.
 
Lapset on kyllä ihan hurjia menemään noissa laitteissa!


Kesän odotetuin hattara :)
 
Tosi kiva kun Lintsillä on nyt kymmenkunta ilmaista laitetta. Kun nuorempi on alle 120 cm pitkä niin jää aika monta laitetta pituuden takia pois. Pienemmälle olisi ehkä riittänyt noi ilmaislaitteetkin, mutta otettiin tällä kertaa kuitenkin kaikille rannekkeet.
 
Aika kallista lystiähän toi on, että kiitos vaan työpaikan ja lomarahojen ;)
 
On kyllä niin ihanaa kun on kesä! Nautin niin paljon tästä valosta ja lämmöstä. Aikaisempi väsymyskin on alkanut helpottamaan, ihan yksinkertaisesti sillä, että nukun sen 8 tuntia yössä. Olin päästänyt unet lipsahtamaan sinne alle 7 tunnin / yö ja se ei vaan riitä mulle. Ihmeellistä on se, että perusasiatkin pitää säännöllisesti itselleen uudelleen opettaa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti