tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vikat yhteistreenit

Eilen meinasi taas töiden jälkeen tulla sellainen välikuolema ettei mitään järkeä. Sängyn kutsuhuuto oli aikas kova ja pötkähdinkin hetkeksi. En kuitenkaan päikkäreille vaan lukemaan kirjaa ja sekös kävi väsyttämään vielä enemmän.
 
Jotenkin sain kuitenkin itseni sieltä kammettua ja ehdin tehdä oman kahvakuulatreenin ennen treenien vetoa. Tempausta oli tällä kertaa vuorossa ja aika lyhyeen aikaan sain treenin nipistettyä taukoja lyhentämällä, kun tosiaan piti ehtiä vielä ne ulkotreenitkin vetämään. Omassa treenissä tekniikkaosio meni ihan nappiin, mutta sitten tuli kunnon hyytyminen kun oli virallisen sarjan vuoro. No, ei se mitään, tosi hyvä fiilis tuli ihan vaan siitä että tuli tehtyä treeni suunnitelmien mukaan. Suunnittelen siis joka sunnuntai seuraavan viikon treeniaikataulun. Siinä siten pysytään tai sovelletaan. Nyt olen päättänyt karsia ylimääräiset treenit vähäksi aikaa, kahvakuulaa siis joka toinen päivä ja välipäivinä fiiliksen mukaan lepoa tai esim. sauvakävelyä.
 
Ulkotreeneissä oli vika kerta ennen heinäkuun taukoa. Tai no ulkotreenit siirtyivät tällä kertaa kyllä sisätiloihin, kun sadetta ropsautti aika lailla just kun piti ruveta nostamaan. Mentiin siis salille ja porukka sai tehtäväkseen biathlonin! Eli kymmenen minsan työntö ja tempaus. Toi porukka on kyllä ihan uskomatonta, niin hienosti meni! Kunnon tsemppaajat!
 
 


Tänään oli vuorossa mansikkasavotta. Mun treenit on nyt niin tylsiä, että kuvia on näköjään joka päivä jostain marjoista! Söin viime talvena niin hirveen määrän kaupan pakastemarjoja, että tänä vuonna pitää saada jotain tuoretta pakastimeenkin asti. Tuosta laatikosta siis osa meni pakastimeen ja osa popsittiin suihimme ja herneet kanssa herkuteltiin saman tien.

Sellaiset hommelit tälle päivälle, huomenna taas treenipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti