perjantai 14. kesäkuuta 2013

Parhauslenkki

Voi että, oli hyvä lenkki eilen!

Edellisen intervallilenkin raskaan fiiliksen jälkeen osasin eilen lähteä rauhallisemmin liikkeelle. Taas menin 1 min reipas kävely / 1 min hölkkä tahdilla ja oli ihan mahtava olo. Lähdin niin rauhallisesti liikkeelle hölkän osalta, että puolessa välissä pystyi hyvin kiristämään tahtia. Mulla on yleensä just toisin päin, eka kovaa ja loppuosa nihkeesti.

Tein lenkin Lohjanharjun purtsilla ja matkaa tuli 5.4 km. Aikaa meni 43 min. Seuraavalla kerralla voi jo pidentää hölkän osuutta, niin kevyeltä nyt tuntui.

Lenkin jälkeen uimahalliin ja 500 metrin uinti. Mä tarvitsisin kyllä uinnissa jonkun tekniikkakoulutuksen. Mun sammakko on kyllä niin hidasta ja raskasta. Haluisko joku hyvä uimari vaihtaa tekniikkakoulutuksen kahvakuulaopetukseen, anyone? Olis muuten ihan huikeeta järjestää liikuntapäivä, jossa jokainen osallistuja vetäisi jonkun omaan osaamiseen liittyvän tunnin muille. Se vasta olisi parhautta! Kuka lähtee mukaan? Juoksukoulu, uinti, painonnosto, venyttely, crossfit, you name it...


Hah hah :) Meitsi hikoo pepusta.
Pakko oli ottaa kuva pöksyistä (ja jalasta) lenkin jälkeen.
Tollaset collarit ei oo hikoilun kannalta parhaat lenkkipökät.
Mut hikeä se on, en oo pissannut housuun!

Lohjan uimahalli on muuten tosi hyvä paikka. Uinnin jälkeen hieroin lihaksia terapia-altaan vesisuihkuissa. Tunti ennen sulkemisaikaa hallilla oli tosi vähän porukkaa, joten mahtui hyvin uimaan ja oleilemaan muutenkin.

Nyt meitsi lähtee kouluttautumaan Trainer4You:n Hyvinvointivalmentaja-koulutukseen. Niin siistii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti