maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vielä pienet juhannusfiilistelyt

Voi kyllä nyt on levätty ja akkuja ladattu oikein kunnolla. Ihana, rauhallinen jopa laiska juhannus takana.

Lauantaina tein vielä kahvakuulatreenin, mutta sitten laiskottelinkin koko loppu ajan. Treeni oli aikas kevyt työnnön ponnistus- ja tahtitreeni, eli tekniikkapainotteisella jatketaan. Hyvä fiilis jäi :)

Kesän ensimmäinen takapiha-iltapala nautittiin kanssa lauantaina ja taas ihmettelen miksi ei tehdä sitä useammin.

 
Meikäläisen herkkusalaatti
 

 
Lisää hyvyyksiä. Tosi paljon metsämansikoita meidän takapihan aurinkoisella kalliolla. Kuopuksen kanssa kerättiin ja osa meni suoraan omaan suuhunkin. Lisäksi pähkinöitä, rusinoita ja kuivattuja karpaloita ja kaikki samat artikkelit myös suklaapäällysteisinä.
 

 
Kuopuksen taidonnäyte.Tytöt lähti jo sisälle ja mä jäin nautiskelemaan ilta-auringosta teekupin ja kirjan kanssa. Noin 650 sivua tuli luettua Harry Potterin viimeistä osaa. Kyllä taas joka sivulla tapahtuu niin hirveesti, ettei malttaisi käsistään päästää. Vielä reilut 150 sivua jäljellä ja sitten se on kokonaan loppu. Katsottiin viikonloppuna Harry Potterin Puoliverinen prinssi leffa ja sen jälkeen aloin suorastaan ahmia tuota viimeistä kirjaa.

Onneksi uusi kirja on jo odottamassa etten ihan jää tyhjän päälle kun Potterit loppuu. Seuraavaksi lukuun lähtee Jonas Gardellin Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin trilogian ensimmäinen osa Rakkaus. Varmaan tosi hyvä, tuskin maltan odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti