perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mavetusta mukaan

Ja taas on perjantai! Nopeesti on viikot menneet vaikka viimeisiä viedäänkin ennen lomaa. Yksi viikko vielä ja sitten olis mun loma <3 . Töitä on ollut yllättävän paljon heinäkuuksi, mutta ihan kiva niin, menee aika tosiaan nopeemmin.

Nyt on vaan tylsä juttu, kun olen joutunut kliksuttelemaan hiirellä normaalia enemmän (normaalisti siis etupäässä kirjoitan) ja oikea ranne ei tosiaankaan ole pitänyt tästä muutoksesta. Siirsin jo hiiren vasemmalle puolelle, koska en tosiaan halua mitään jännetuppitulehdusta tähän, mutta kuinka hankalaa voikaan olla vasurilla heilutella hiirtä!

No mutta sitten treenijuttuihin. Meillä oli keskiviikkona valkun kanssa tekniikkatapaaminen ja kaikenlaista uutta sitä taas tulikin esille. Tempauksen painonsiirto saattaa mennä jossain vaiheessa taas uusiksi, mutta mietin sitä enemmän sitten elokuun kisojen jälkeen. Tässä kun välillä on vähän malttamaton olo sanoi Eveliina tosi hyvin että: "Aion nostaa kuulaa vielä kuusikymppisenäkin, eikä mulla ole sinne mikään kiire". Juuri näin, pitää pitää mielessä.

Eilen oli sitten LC-treeni (=Long Cycle, =rinnalleveto-työntö) ja sen perään tein vielä maastavetoja. Ajattelin, että otan jonkun perusliikkeen treenin loppuun tästä lähtien aina kun käyn salilla treenaamassa (siis just mave, kyykky, leuanveto tms). Ajattelin että tyyliin 5 sarjaa / 5-6 toistoa. Että tulisi vähän tuntumaa myös raskaampiin painoihin. Nyt tuntuu niin hyvältä toi joka toinen päivä lajitreeni rytmi, joten en halua sotkea sitä tekemällä välipäivinä kovaa punttitreeniä. Välipäivinä vaan lepäillään tai tehdään kevyttä tai tekniikkaa. Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti