lauantai 20. heinäkuuta 2013

Pikaterkut Vierumäeltä

Täällä ohjaajakoulutuksessa ollan ja toisen päivän lounastauko on meneillään niin ehdin pikaisesti kirjoittaa mitä tähän mennessä on tapahtunut.
 
 
 
 
 
 
Eilen tosiaan oli vielä työpäivä, viimeinen ennen lomaa. Töistä suoraan ajelin tänne Vierumäelle ja ehdin majoittautua Ilkkaan ennen ensimmäistä luentoa. Otin yhden hengen huoneen, koska jotenkin jo pelkkä nukkuminen vieraassa paikassa on hankalaa saati sitten tuntemattoman ihmisen kanssa. Haluan kuitenkin olla täydessä iskussa täällä joka hetki, joten yöllä on saatava nukuttua.
 
Ekalla luennolla vähän tutustuttiin toisimme ja kurssin opettajiin. Voi vitsi mikä porukka täällä on! Voi sanoa että on aika kovassa seurassa! Opettajina on mun valmentaja Evekiina Koivula sekä Girevoy Sport Liedosta Ann-Marie Sipilä. Lisäksi käytiin läpi kahvakuulaharjoittelun turvallisuustekijöitä.
 
Luennon jälkeen oli vielä reilun tunnin treenit. Käytiin läpi lämmittelyliikkeitä, otette, räkkiä, rinnallevetoa ja vauhtipunnerrusta. Ihan huippua käydä ajan kanssa läpi perusjuttuja. 
 
 
Läksyjä
 
Tänään aamiaisen jälkeen aloitettiin taas luennolla. Käytiin läpi taitoharjoittelun perusteita, sukupuolten välisiä eroja, ongelmatilanteita ym.
 
Luennon jälkeen oli taas tekniikkatreenin vuoro. Nyt käytiin läpi tempausta (tuli hyviä vinkkejä tempauksen opettamiseen, pääsevät syksyllä kokeiluun Hiiden opiston uuden ryhmän kanssa) ja työntöä. Omaan treeniin tuli kokeiltavaksi erilaisia tempaustyylejä sekä mahdollisesti pikkuhiljaa jalkojen asennon kaventaminen.
 
Nyt siis lounaalle ja sitten vuorossa on vielä kaksi luentoa ja yksi treenisessio.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti