torstai 9. toukokuuta 2013

Hyvät ja huonot uutiset

Mun suosikkiohjelma on nelosen Hyvät ja huonot uutiset. Ihan loistavat panelistit! Saa aina nauraa ihan hulluna.

Tänään ja eilen on ollut tällaiset hyvien ja huonojen juttujen yhdistelmä päivät. Eilen aamulla ennen töitä kävin tekemässä kahvakuulan testinoston OALC:ssa (rinnalleveto-työntö) ja se  meni odotusten mukaan hvyin. Aika kevyt 10 minuuttinen ja vikoilla minsoilla pystyi ottamaan vielä loppukirin. Videoin noston ja ihan hyvältä näytti videokin. Katsotaan vielä mitkä ovat valmentajan kommentit asiaan.

Illalla lähdin salille ja poljin alkuun 20 minuuttia kuntopyörällä. Loppuajasta alkoi vasen jalka kummasti puutumaan, mutta muuten meni ihan hyvin. Siitä satulasta kun sitten nousin ja käppäilin pikkusalin puolelle yhtäkkiä tuntui, että kaikki voimat häviää ja tuli sellainen irrallinen olo. Kauhea kylmä hiki nousi ja kädet tärisi. Aika pelottava fiilis! Tajusin, että viime ruokailusta oli  kulunut kohta viisi tuntia eli varmaan ihan vaan energia loppui. Kävin pukkarissa juomassa palarin, että jos olis saanut siitä vähän voimia. Tein sitten penkki - t-tanko yhdistelmää neljä sarjaa ja lähdin Siwan kautta kotiin. Söi matkalla proteiinipatukan, ompun ja banaanin ja olo oli kotiin päästyä jo ihan normaali.

Tosi ärsyttävää, että treeni meni pieleen omaa tyhmyyttäni. Oon yleensä tosi tarkka syömisten ajoittamisen kanssa, että energiat olisi treeneissä optimaalisella tasolla. Nyt vaan kävi nin, että olin suunnitellut olevani kotona aikaisemmi, mutta juutuinkin ruuhkaan. Ylimääräinen puoli tuntia kuumassa autossa ja kuopuksen hakureissun venähtäminen sekoitti illan aikataulun ja lähdin salille vaan yhden banaanin voimin. Sen siitä sitten sai.

Tänään oli aikainen herätys vaikka onkin vapaapäivä. Esikoisen tanssin kenraaliharjoitukset alkoi jo 8.45. Tytär esiintyy kahdessa eri ryhmässä ja kenraaliaikojen välissä ehdin käydä tekemässä 50 minuutin sauvakävelylenkin. Olipa kiva kävellä taas vähän eri mestoilla. Kävin Aurlahden rannassa ja keskustassa pyörimässä.

Iltapäivällä oli kuopuksen kaverisynttärit (huh tätä juhlien määrää). Olin päättänyt että en syö mitään herkkuja mutta sitten kuitenkin söin KAIKKEA! Tyhmä juttu, mutta näin se vaan nyt meni.

Illalla vielä leffamaraton, joten kunnon rötväilyt tuli pidettyä. Huomenna sitten ruotuun ruokien suhteen ja salille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti