torstai 30. toukokuuta 2013

Lepäilyä

Heti kun on viikonlopun poissa kotoa tulee sellainen tunne ettei ole koskaan kotona. Muutenkin on viime aikoina taas tuntunut siltä, että tulee laiminlyötyä ystäviä ja perhettä, kun on koko ajan jossain menossa. Onneksi kesälomat tulossa niin aikaa jää enemmän rakkaille ihmisille.

Tiistaina tein ihan penkin alle menneen treenin, jonka vedin pelkällä sisulla loppuun asti. Tekniikka hajoili, ajatus ei ollut ollenkaan mukana ja sen lisäksi kunnon säätöä uusien painonnostokenkien kanssa. Piti keskeyttää sarja useampaan otteeseen, kun kenkä puristi ja lopulta tuli vielä rakko jalkaan :(

Eilen päätin sitten skipata treenit vain siksi, että voin tehdä jotain muuta kivaa. Kävin ensin hieronnassa Sarilla ja siitä suoraan uimahalliin lasten kanssa. Sitten vielä illalla leffaan katsomaan Kaamea kankkunen 3, joka nyt ei varsinaisesti olisi mun ykkösvalinta, mutta kun muuta ei mennyt niin sitä katsomaan sitten. Ihan hauskahan se oli ja just sellaista aivotonta menoa, joka sopi työpäivän iltaan.

Ehkäpä tämä kevätväsymys tästä pikkuhiljaa alkaa taittumaan ja vireystaso nousee taas normaalille tasolle. Pitää vaan antaa itselleen enemmän lepoa, kun keho ja mieli sitä selvästi kaipaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti