perjantai 24. toukokuuta 2013

Voimavalmennusseminaari

Terveisiä Vierumäeltä!

Päivä on ollut lievästi sanottuna täysi :) . Aamulla tein oman kahvakuulatreenin ja pakkasin viikonlopun kamppeet. Mikä siinä on, että pakkaaminen pitää jättää lähtöpäivän aamuun!? Puoli 12 sitten auton nokka kohti Vierumäkeä ja Painonnostoliiton järjestämää Voiman polku voimavalmennusseminaaria.

Vierumäellä pääsin heti hommiin ilmoittautumispisteelle. Olen täällä siis myös talkooapuna.

Reilun tunnin ilmoittautumishässäkän jälkeen ekalle luennolle, joka oli Marko Siivosen Aivoilta apua voimavalmennukseen. Ihan mielettömän mielenkiintoinen luento! Aivojen tiedonsiirto toimii hermoston avulla. Mikäli signaalin kulussa on häiriöitä viesti etsii toisen (väärän) reitin tai viesti jää kokonaan matkan varrelle. Siivonen esitteli koko joukon erilaisia testejä joilla signaalin kulkua voidaan tutkia.

 
Marko Siivonen

Toinen luento oli Tuuli Petäjä-Sirénin ja hänen voimavalmentajansa Mika Saaren Vesillä on oltava vahva. Luennolla käytiin läpi Tuulin voimavalmennusta.

 
Tuuli Petäjä-Sirén ja Mika Saari
 
Molemmat luennoitsijat olivat myös illan treeneissä kertomassa ja demoamassa omaan aihepiiriin kuuluvia harjoitteita. Heidän osioiden lisäksi kyykättiin ja tehtiin rinnallevetoa niin kahvakuulalla kuin tangollakin. Kaksi tuntia tiivistä treeniä, josta sai paljon vinkkiä niin omaan kuin ohjattavienkin treeneihin.

Kyllä illalla ruoka maistui ja kohta tulee varmaan uni aika nopeesti. Huomista päivää mielenkiinnolla odotellen :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti