lauantai 4. toukokuuta 2013

Juhlaa ja yhdistelmätreeniä

Taas meillä juhlittiin! Aamu meni siivoillessa ja nyt onkin koti ihanassa kunnossa. Täytyy antaa tyttärelle erikoismaininta, niin reippaasti hän imuroi, järjesteli ja pesi lattiat.

Iso porukka kävi juhlimassa tyttöjen synttäreitä ja herkkuhoukutuksia oli vaikka minkälaisia. Onneksi olin varautunut houkutuksiin ja tehnyt herkullista vuohenjuustosalaattia. Mä siis herkuttelin etupäässä sillä ja vesimelonilla.

 
Nam nam!


Nämä herkut söin ja ihan hyvillä mielin.
 
 
Olen kyllä tosi tyytyväinen, että sain pidettyä itseni kurissa :) Ton suklaapatukankin olisin voinut jättää ekan puraisun jälkeen syömättä. Ei vaan tehnyt mieli!
 
 
Illalla juhlista toivuttua salille ja tein yhdistelmätreenin. Ekaksi 20 min kuntopyöräintervalli, eli ensin 5 min lämmittelypolkemista sitten puolen minuutin spurtti, jäähdyttelyä kunnes syke laski takaisin peruskestävyysalueelle ja sitten uusi spurtti. 15 minuutin intervalliaikaan mahtui 8 spurttia. Sykkeet oli vähän sinne päin kun mittasin ne kuntopyörän ohjaimista mutta ihan hyvin onnistui niinkin. Tietty omalla sykemittarilla olisi saanut tarkemmat, mutta mulla ei ole mittaria, enkä ehkä haluakaan sellaista. Joskus on ollut sellainen kapistus ja jäin liikaa koukkuun kalorien kyttäämiseen sen kanssa. 

Intervallien jälkeen kevennetty jalkatreeni. Tein ensin kaksi sarjaa pohjenousu seisten - askelkyykky takajalka korokkeella (taljassa) - takakyykky liikkeitä. Välissä tosi lyhyet palautukset ja aika pitkät sarjat. Sitten kaksi sarjaa jalan koukistus maaten - pohkeet istuen liikkeitä.

Kun oli tuo intervalli alla sai aika kovan pumpin jalkoihin näinkin lyhyellä jalkatreenillä. Ekassa pohjeliikkeessä ja takakyykyssä oli painona pelkkä tanko (!). Silti sai ihan kunnolla takakyykyssä puuskuttaa kun toistoja oli 15.

 
Olen niin iloinen kun jotain pientä muotoa alkaa noissa tolpissa näkymään :)
Nyt vaan liikoja rasvoja pois.
 
Puntin jälkeen palauttelemaan rauhallisen sauvakävelyn merkeissä. Eilen piti jo sivakoida sauvojen kanssa, mutta koska silloin ei ehtinyt niin tänään sitten pikku lenkki. Aika vaikeeta on noiden sauvojen kanssa mennä, tuntui ihan urpolta! Pitää vissiin etsiä netistä joku tekniikkaohje.
 
Pikku venyttelyjen kanssa koko settiin meni noin 1 h 30 min. Nyt mun pitäisi olla jo nukkumassa ja täällä vaan blogissa kukun iltamyöhällä. Ja jee, hyvä Suomi. Lätkässä tuli taas voitto! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti