lauantai 11. toukokuuta 2013

Leuanveto ja dippi-treeni

Olipa lämmin ja aurinkoinen päivä. Meillä se meni tähän malliin.

Päivällä kokkailua:
 
Naudan paahtopaisti uuniin. En ole tällaista ennen kokkaillut.
Piti paistomittarikin ostaa ihan tätä varten :)

 
Ja tällainen siitä tuli.
 Ihan hyvää ja paljon proteiinia.
 
Iltapäivällä mentiin Laurentiussaliin katsomaan kun esikoinen tanssi Funkan kevätnäytöksessä. Tällä kertaa aiheena oli musikaalit ja taas kerran aivan upeita esityksiä. Tanssien jälkeen äidin luo juhlimaan vähän etukäteen äitienpäivää <3 . Hyvin säilyi dietti vaikka kaikkia ihania herkkuja olikin tarjolla. Otin yhden pienen karjalanpiirakan ja pari pientä ruisleipästä sillikaviaarin kanssa. Onneksi mukana oli toffee-päärynä proteiinipatukka, niin puolikkaalla tainnutin makeannälän.
 
Illalla sitten salille ja alkuun kuntopyöräintervalli. Ensin 5 min lämmittelypolkemista ja sitten 15 min intervalleja. "Me kiinteytyjät" saatiin 10 intervallia tuohon mahtumaan ja vetojen välissä syke laskettiin peruskestävyysalueelle. Hiki lensi! Olen siis saanut kumppaninkin houkuteltua terveyskampanjan nimissä vähän laihduttamaan. Kesäkuntoon!
 
Nappasin uudesta FitBody lehdestä illan jumpaksi leuanveto - ojentajadippitreenin. Tarkoituksena treenissä on tehdä vuoronperään leukoja ja dippiä siten, että ekassa setissä 10 leukaa ja 1 dippi, tokassa 9 leukaa ja 2 dippiä jne.
 
Koska leuanvedot ei tuossa määrin onnistu niin tehtiin kumppanin kanssa yhdessä toisen avustaessa jaloista. Itse asiassa tällä hetkellä ei mene yhtään oikeata leukaa. Aika tylsää kun vielä vähän aikaa sitten meni kaksi.
 
Se hyöty tuosta avustettuna tekemisestä oli että edes ajoittain sai ajatuksen sinne selkälihaksiin. Kyllä niin käsillä tulee normaalisti vedettyä.
 
Oli aika tuskainen setti vaikka vähän vähennettiin sarjoja ja kymmenen avustettua leukaa ei edes mennyt. Tehtiin 7 sarjaa joissa ojentajadippi (avustettuna) meni ihan hyvin yhdestä seiskaan. Leuanvetojen määrä oli 8 - 5 (myötäotteella, ei vaan onnistu!) - 6 - 5 - 6 - 5 - 2. Olisi siis pitänyt olla 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4.  Noissa leuoissa tuntui välillä ettei tee mitään työtä ylöspäin vaan kaveri nostaa, mutta ainakin alaspäin tuli tietysti jarruteltua. Ei se helppoa ollut, mutta tuli kuitenkin kipinä, että tämä on sisällytettävä omaan treeniohjelmaan!
 
Tarkoitus olisi ollut tehdä leuanvedot vuoronperään myötä- ja vastaotteella, mutta tein vain yhden kerran myötäotteella. En vaan osaa sitä ja sen opettelu jäi nyt johonkin toiseen kertaan.
 
Aikaa meni tuohon leuka-dippi systeemiin tunti! Jännä, että ei olisi enää yhtään jaksanut, mutta kädet ei silti ollut missään hirmu pumpissa.
 

Parit pullistelukuvat tuli otettua pukkarissa, vaikka en tiedä pullistuuko siellä mikään. Naamat on sensuroitu, sen verran tomaattina tuli huhkittua.


  
Missä pala?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti