perjantai 3. toukokuuta 2013

Illan ja aamun jumpat

Eilen Sammatissa jumppailtiin läpi sama Maanantaisoturit heilauttaa- treeni kuin sunnuntain porukankin kanssa. Yllättäen tuntui työntö mulla pohkeissa vaikka pikku pikku painolla aina teenkin noi ohjaukset. Varmaan edellisen päivän pyöräilyt ja crossailut sittenkin jossain tuntui.

Hyvät kevään viimeiset treenit oli ja kiitokset vielä Sammatin porukalle! Ja tervetuloa tietysti Lohjan sunnuntain ryhmään. Siellä treenaillaan vielä toukokuu ja sitten kesä- ja elokuuksi siirrytään taas ulos nostamaan kahvakuulaa! Ihanaa, nyt se kevät viimeistään on täällä <3

Hirmu nälkä oli treenien jälkeen ja vaikka tiesinkin, että kotona odottaa lämmin Caesar-salaatti niin jotain oli napattava suuhun ennen kotiin lähtöä. Se jotain oli sitten tällainen:


Raejuusto - pähkinä - hedelmä mössö. Yleensä tykkään tällaisista mössöistä, mutta ilmeisesti olen tottunut rasvatoman raejuuston mauttomuuteen, kun toi ei oikein maistunut hyvälle. Pähkinärouhe ja kuivatut hedelmät oli kyllä hyviä, mutta raejuustossa liikaa "makua" mulle :) . Purkissa oli lusikkakain mukana tällaiselle liikkuvalle ruokailijalle. Tosin mulla on auton hanskalokerossa pussillinen pikkulusikoita mukana, sen verran usein tulee autossa vähän haukattua jotakin matkalla jonnekin.

Tänä aamuna taas kukonlaulun aikaan salille ja vähän kahvakuula testailua oli vuorossa. Tein 10 min työnnön ja 6 min tempauksen ja mukavasti meni, ainakin näin jälkikäteen ajateltuna. Tuli hiki!

Olin suunnitellut illaksi vielä sauvakävelylenkkiä, mutta taitaa olla nyt niin paljon muuta hommaa ettei ehdi. Meidän synttäri-juhlinta vaan jatkuu ja huomenna on kylään tulossa iso porukka juhlijoita. Täytynee vähän siivoilla ennen sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti