keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Läski lähtee toukokuussa

No mihin se läski on menossa? No joo, mun puolesta saa sulaa johonkin taivaan tuuliin!

Tässä Vapun juhlamässäilyjen jälkeen ja osin muutenkin viime aikoina on ollut niin läski olo, että nyt pitää muutama kilo karistaa pois. Mun hyvänolon paino on sellainen, että se alkaa kutosella ja nyt on liian kauan siitä kun se on viimeksi siellä ollut.

Toukokuun aikana tiputan sen verran että se alkaa kutosella ja kesäkuun loppuun mennessä paino on 68 kg (tai alle). Siinä voin sitten pysytellä koko loppuelämän.

Huomisaamuna mittaan aloituspainon ja toivon, että tiputettavaa olisi mahdollisimman vähän :)

Ja homma toimii tietysti niin, että ei mitään kepulikonsteja vaan ruokavalio koostumaan proteiinista, kasviksista, hyvistä rasvoista ja maltillisesti maitotaloustuotteista. Lisäksi lisään nyt aerobista treeniä salin ja kahvakuulan lisäksi.

Projekti alkoi jo tänään, kun päätin käydä salilla vähän kokeilemassa miltä se minitriathlon tuntuu. Tarkoitus oli kellottaa 150 kahvakuulatempausta 8 kilon kuulalla (eli 75 / käsi) joka vesien ollessa vielä hitusen kylmiä saa vastata sitä uintiosuutta, 10 kilsan kuntopyöräily ja kolmen kilsan juoksu (tai kävely) juoksumatolla. Näitä tuloksia ei tietenkään voi suoraan verrata viime kesän tuloksiin, mutta tarkoitus oli että saan lähtötulokset sisätreenien vertailukohdaksi. Ajattelin vetää saman homman joka kuun alussa niin näen tuleeko kehitystä.

Homma lähti mukavasti käyntiin. Tempaisin 150 toistoa kuudessa minuutissa :) . Sitten kuntopyörälle. Viiden kilsan kohdalla alkoi peppuun sattumaan, mutta muuten meni ihan hyvin ja sykekin pysyi vauhtikestävyysalueella.

Treenikaveri oli nopeampi polkija ja siirtyi mua ennen ainoalle vapaalle juoksumatolle. Kun mä sain sen 10 kilsaa poljettua ei siis ollut juoksumattoa vapaana ja jouduin crossarille. Siinä vaiheessa jo meinasin lähteä pukuhuoneen puolelle. Suoraan sanoen v#&%ti niin paljon, että olin ihan raivona. Mä inhoon crossaria. Se on ihan hanurista. Ja kun tiesin, ettei vertailukelpoista tulosta tullut niin ois tehnyt mieli lyödä hanskat tiskiin. Koko projektihan on siis TÄYSIN PILALLA!

Siinä sitten crossailin mun paskalla tekniikalla sen kolme kilsaa. Välillä sattui selkään kun siellä peppu pitkällä painoin menemään ja lopulta sattui hartioihin, kun jäkitin käsiä.

Treenin jälkeen ei todellakaan ollut sellainen olo, että olisin antanut kaikkeni. En vaan osannut sillä crossarilla sotkea niin lujaa, että olisin ollut maalissa ihan finaalissa.

Loppuverkat vedettiin jäätävässä hiljaisuudessa. Se on tää urheilu välillä aika vakava asia :) .

Iltapalan jälkeen pahin ketutus on laskenut ja hyvä että tuli kuitenkin mentyä loppuun saakka. Itse asiassa crossarin aika on aika lähellä sitä viime kesän juoksuaikaa. Treenikaverikin laittoi treenin jälkeen viestin, että ajatteli kyllä kysyä siinä pyöräilyn jälkeen että haluunko mennä siihen juoksumatolle, kun ei hänellä ollut niin väliä.

Kokonaisaika oli 50 min 55 sek.
Tempaus: 6.07
Pyöräily 10km:  23:28
Crossari 3km: 21:20

Viime kesän kisan ajat:
Uinti 300m: 10 min
Pyöräily 10km: 32 min
Juoksu 3km: 21 min
Yhteensä 63:15

Ens kesänä vedän kyllä niin paljon paremmat ajat! Sitä en kyllä tiedä, että vieläkö joku uskaltaa mun treeniseuraksi lähteä, kun ihan vähän käy luonnon päälle, jos homma ei mene just niin kuin olin ajatellut :) Onneks oon nopee leppymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti