sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntain tabata

Meillä on Lohjan kahvakuularyhmän kanssa jokaisen kuun ekana sunnuntaina tabata-hikitreeni. Tänään treenailtiin alkuun työntöä ja sitten tabata.

Tabatassa tehdään 20 s lujaa töitä ja 10 s huilataan. Tämä toistetaan jokaisen liikkeen kohdalla neljä kertaa, jolloin jokaista liikettä tulee tehtyä 2 min. Liikkeiden välissä sitten pidempi tauko (30-60 s).

Tänään liikkeinä oli heilautus, BU-kyykky, työntö, askelkyykky, punnerrus ja lankku. Olin suunnitellut vähän helpomman tabatan vain neljällä liikkeellä, mutta kun noi mun treenaajat on niin supermotivoituneita niin heidän pyynnöstään heitettiin lennossa pari liikettä lisää :) Kyllä hiki virtasi! Tekee hyvää mun painonpudotukselle.

Treenin jälkeen lähdin vielä kumppanin kanssa lenkille, minä sauvojen kanssa, hän ilman :) ja kuopus pyörällä. Ihanaa miten kuopuksen pyöräily on ottanut ison harppauksen viime kesästä. Se oli silloin kyllä niin hidasta ja varovaista menoa. Mutta niinhän se lapsilla menee, että jokainen taito ajallaan. Vanhempana pitäisi vaan kehittää omaa kärsivällisyyttä paremmaksi.

Nyt on väsynyt mutta tosi onnellinen olo. Kiva viikonloppu takana ja ensi viikolla taas kaikenlaista mukavaa tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti