maanantai 13. toukokuuta 2013

Kainalot kipeenä

Heräsin sunnuntaiaamuun sillä fiiliksellä, että eipä tunnu missään lauantain leuanveto - dippitreeni. Siinä jo vähän kyseenalaistin koko treenin kovuutta kunnes alamäki alkoi. Pikkuhiljaa kipeytyi niin moni paikka yläkropasta, että auts ja voih. Ja pahemmaksi vaan tuntuu tänään menevän.

Aamupäivällä pidin sairastupaa kotona (kuopus kipeenä) ja koitin vähän mobbailla ja venytellä. Kyllä ne lihakset siitä pikkuhiljaa vähän vetristyivät, mutta alku oli ihan kamalaa. Kainaloiden alapuoli, rintalihakset ja hauikset niin kipeenä että esimerkiksi vaatteiden pukeminen on tosi hankalaa.

Illalla pääsin onneksi (kuskiksi) esikoisen kaverisynttäreille Flamingoon. Oli tosi vähän porukkaa, joten sain rauhassa uitua puoli tuntia ja sekin vetristi kivasti. Ihana paikka toi Flamingo, pitäisi useammin käydä kun aina siellä on niin kivaa.

Nyt unten maille ja toivotaan että kuopus olisi huomenna päiväkotikunnossa. Mulla olisi biosignature-mittaus päivällä Heslingissä, joten toivottavasti ei ole huomennakin kotipäivä. Jännittää aika paljon tuo mittaus. Olen tehnyt nyt kaikenlaista muuta kuin ohjelman mukaista punttitreniä joten pelkään että kaikki mun lihakset ovat sulaneet pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti